Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 13. elokuuta 2016

Silpputehtaan haaste TJK/2016 vko 32

Näillä osallistun Silpputehtaan TJK/2016 vko 32 haasteeseen. Tämä ei ole ihan silpputehtaan kierrätysajatuksen mukaisella ajatuksella tehty, kuten viime viikkoiset kortit. Mutta viimeviikkoiset eivät olleet sirkusteemaa, joten se kompensoikoon haasteen kokonaisuutta :D.
Innostuin tästä sirkusteemasta niin, että aloin heti etsimään materiaalia kun luin haasteesta. Multa ei kuitenkaan löytynyt mitään kotoa, ja sattumalta oli Kruununjalokivessä tarjouspäivät ja samalla kun ostin tarjoustuotteita niin löysin tämän Graphic45 kartongin. Kun sain tuon paketin jossa kartonki oli, en heti keksinyt ideaa miten alkaisin sitä työstämään. No, toinen paketti tulikin Klemmarikellarista. Tuota kivaa stanssia olen ajatellut keväisen Turun askartelutapaamisen jälkeen, mutta nyt vasta sain sen hommattua. Se on kyllä varsin monikäyttöinen stanssi, joten ajattelin yhdistää kartongissa olevia kuvia ja stanssia tässäkin työssä, vaikka alunperin olin suunnitellut vain ampiaisaiheiseen työhön. Luulen kyllä, että tästä tulee yksi lempparistansseistani. Lisäksi multa löytyi yksi sabluuna, jossa noita hunajakennoja on, ja sen läpi tuputtelin pohjaan, jonka ensin värittelin DI musteilla Twisted citron, Mustard seed ja Spiced marmelade. Valmiit atc-kortit näyttävät tältä. Sarjan nimi on SIRKUS ja jokaisella kortilla on oma lisänimensä.


1/5 "Hurja näytös"

2/5 "Tasapainoilijat"

3/5 "Pellet"

4/5 "Norsut"

5/5 "Esinäytös"










3 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hieno sirkusesitys.Taitavasti tehty,

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihastuttava sarja.

Sisko kirjoitti...

Upea vastaus haasteeseen! Kiitos osallistumisesta!