Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

lauantai 11. lokakuuta 2014

Lokakuun Tekniikkahaaste

Pitkästä aikaa kävin kurkkaamassa Tekniikkahaastetta, ja innostuin tästä tekniikasta. Taidan tehdä ihan muutaman kortin tällä tekniikalla, kun ei ole liian vaikea minullekaan.
Eli sabluunan läpi leimaaminen. Ja kun joulukortteja nyt tehdään joka puolella, niin toki sillä teemalla jatketaan. Nuo leimatut nuotit näyttävät kuvassa vaaleammilta kuin luonnossa. En viitsinyt mustalla laittaa kuitenkaan, sillä se on niin kova väri, varsinkin jouluun. Tosin kortin sisällä oleva teksti on mustalla, mutta sekin näyttää kuvassa haileammalta. Kiiltokuvan olen vielä vahvistanut paksulla kirkkaalla kohojauheella. Etusivulla jouluntoivotusteksti ei näyttänyt hyvältä, joten tein sen sisälle ja reunoille leimasin Tapestryn pölkkyleimasimilla, ettei teksti näytä yksinäiseltä.
Tässä siis linkki Tekniikkahaasteeseen



Ei kommentteja: