Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Kutsukortit synttäreille

50-vuotta tuli täyteen ja kutsun siitä syystä sukulaisia synttäreille syyskuun loppupuolella vaikka 50v tuli täyteen jo 25.8. Mutta tässä on ollut muuta, joten siksi pidän synttärit vähän myöhemmin.

Ostin askartelukirpparilta leimailutyökalun eli mistin ja aloin sitä kokeilemaan. Näiden korttien valmistamisessa meni aikaa peräti 2-3 tuntia, mutta työtä helpotti kuitenkin leimailutyökalu, jolla saa hyvin tehtyä sarjatyönä kortteja. Työ oli hidasta sen takia, että laitoin musteet erikseen jokaiseen kukkariviin ja kun kukkarivileimasinta oli vain yksi niin leimasin yhden rivin kerrallaan joka korttiin.
Keltainen on DI oxidea, joka tarttui akryylileimasimeen paremmin kuin Zig Clean color brush kynät, joita ensin kokeilin. Tosin punainen keskusta ja lehdet on sitten väritelty niillä keltaisen oxiden päälle.  Kirjaimet olen tehnyt kultaisella kohojauheella. Mulla on muutamaa eri kultaisen sävyä ja tämän sävyn ostin askartelukirpparilta ja tykkään kovasti.
Sipaisin vielä reunoihin kultaista kohojauhetta.
Sisälle laitoin tekstiä, jonka ensin käsittelin Worl ohjelmalla ja sitten tulostin paperille.
Vaikka kutsuja on vain 6, niin henkilöitä on triplasti enemmän, kun melkein kaikilla on perhe, joista esim. yhdessä perheessä on 6 jäsentä 😍



Ei kommentteja: