Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Vaihto Siirin kanssa


Vaihdettiin Siirin kanssa kortteja. Helmenkalastaja kun olen, tuo eka kortti oli siksi niin puhutteleva, rakkaus taas on aina ajankohtaista ja universaalia ja tämä sydän on ainakin aito :D, kolmannen kortin viehättävyyttä en osaa sen kummemmin selittää, mutta mahtava kokonaisuus joka tapauksessa. 
Hitsi kun unohdin ottaa omista korteista kuvan. Kolme meidän piti vaihtaa, mutta Siiripä oli laittanut mulle vielä yllärikortin, tuo alaoikealla oleva, joka sopiikin hyvin tämän kesän teemaan, sillä verkot on laitettu vesille ja odottelen vain, että vonkaleet tarttuvat verkkoihin. Tosin pitää vähän tsekata, onko roskakala vai kenties ihan jalokala ja jos sellainen sattuu verkoissa olemaan, niin etten sitten vaan lipsauta sitä käsistäni kun pyydystän sen verkosta haaviin :D Siirillä taitaa olla joku kristallipallo mistä hän asian näki :D



Enkeleiden jälkeen vähän rankempaa huumoria

Treen livevaihdossa sain näitä ihania leimasimia, kun tehtiin kimppatilaus ulkomailta, mut hitsi nyt en muista mistä... enkä jaksa kaivaa... mut tässä muutaman leimasimen kokeilua. Pohjassa kaikenlaista kuten brushoja, helmiäisakryyliväriä ja kolmella eri sabluunalla DI musteita.

"Luurangon rukous 1 ja 2" 1. VARATTU Alicelle



Parit keijukortit ja ink duster sutien kokeilua



Ensin sudin taustakartonkiin  väriä ja sitten sabluunan päältä lisää. Ihastuin täysin näihin suteihin jotka tilattiin askartelukaverin kanssa Simon Says Stampsilta jo aiemmin keväällä mutta nyt vasta tuli inspis kokeilla.  Nää on kyllä niin ihania, oon ihan rakastunut :D

Versamark + perfect pearl