Tervetuloa blogiini. Perustin tämän blogin tammikuussa 2013. Olen 40+ nainen Helsingistä. Innostuin korttien tekemisestä n.17vuotta sitten. Käyn välillä askartelutapaamisissa ja vaihdan mielelläni kokemuksia korttien teosta ja tekniikoista.
Kiva kun piipahdit, olisi kiva jos jättäisit puumerkkisi käynnistäsi. Kommentit ilahduttavat aina.
Jos olet kiinnostunut jostain kortistani, otathan yhteyttä sähköpostilla fairytalen.kortteilut@gmail.com

torstai 6. heinäkuuta 2017

Jehkottaren mixed media atc vaihto "Kesä"

Osallistuin siis mixed media vaihtoon. Tänään tuli mun kortit perille. Ihania kaikki.

Ja toisessa kuvassa mun tekemät. Otin sitten kunnolla haasteen vastaan ja tunnollisena käytin 7 eri tekniikkaa jokaisessa kortissa, että varmasti on mixed mediaa 😅😅 Ja kun Taru sanoi haasteessa, että saa olla niin rouhea tai paksu kuin vaan, niin sitäkin ohjetta noudatin kiltisti 😅
Ihmettelen, että piti olla 9 kortin vaihto, mutta sain 10 korttia. Mutta eihän lisäkortista ainakaan haittaa ole, ihana vaihtiskokoelmani vaan kasvaa.
Itse lähetin kyllä 9 noita omia, ja yhden säilytin itselläni muistona, sen kymmenennen





Tässä vielä yksitellen kuvat kaikista saamistani. On vähän opettelemista uuden kännyn kameran kanssa. Ei ihan tarkkoja kuvia. Pahoittelen, pitää harjoitella enemmän. Eilen se otti hyviä kuvia, mutta kuvasinkin hehkulampun alla. Samsungin puhelimessa ei ole niin hyviä asetuksia kuin nokiassa, joilla olen ennen ottanut kuvani. No, pitää tutkia asiaa tarkemmin

"Kaislikossa suhisee" nasumuori.blogspot.fi

"Satumetsä" pistojapiiri.blogspot.fi


"Kesä" yellowhouse.blogspot.fi

"Summer with mixed media" 

"Ihanat naiset rannalla" http://korttejatiinantapaan.blogspot.fi/

"Kesäinen kukkaketo"

"Summertime blues" http://jehkotar.blogspot.fi/

"Summer 2017" http://kuikankivi.blogspot.fi/

"Sing and fly" http://kuikankivi.blogspot.fi/

"Hello Summer"

Lisää vesiväritaustaisia atc kortteja

Innostuin niin paljon tästä ihanasta tekniikasta, että tein niitä lisää. Tosin edelleenkään en käyttänyt varsinaisia vesivärejä vaan DI musteita joita ensin tuputin alustalle ja siitä vedellä ja siveltimellä huiskin vesivärikartongille. Ajattelin jossain vaiheessa tehdä you tubeen videon tästä ihanasta tekniikasta ja muutenkin olen ajatellut että haluisin tehdä you tube videoita eri tekniikoista kun niitä ei hirveästi ole suomenkielisiä.
Näidenkin korttien jälkeen jatkoin taustojen tekemistä, mutta niissä vielä puuhaa ennen kuin ovat kokonaan valmiita.

Näistä osa on lähtenyt jo maailmalle. Eräässä jenkkiläisessä facebook ryhmässä on atc haaste jossa tehdään vähintään 6 atc korttia ja joko vaihdetaan tai lähetetään randomisti joillekin.
Multa lähti tänään postia 4:lle, toissapäivänä lähti yhdelle ja vielä olis yksi lähdössä. Lähtee Skotlantiin, Usaan, Ranskaan, Hollantiin ja Uuteen Seelantiin.
Sitten sovin vielä yhden oikean vaihdon Enkkuihin. Eli vähän laajenee tämä atc harrastus.

Eilen tuli postista myös muutama oxide muste, joita oon odottanut pitkään. Nythän on tehty myös uusia värejä ja odotan taas että budjetissa olis tilaa tilata niistäkin joitain. Varmaan viikonlopun aikana tulee testailtua näitä oxideja. Olen oxideja jo kerran testaillut askarteluystävättären kanssa, ja silloin tosissani suorastaan rakastuin niihin.

Mulla on mennyt muutama päivä kun olen valmistellut näitä atc kortteja ja kerännyt erilaista sälää kirjeisiin. Siksi nyt pieni tauko luomisessa. Päässä kuitenkin jo kuhisee kaikenlaisia ideoita.

Siellä ryhmässä ihmiset jakaa osoittensa, ja samalla kertovat mieltymyksistään ja olen niitä halunnut toteuttaa mahdollisuuksien mukaan.




Nämä lähtee jenkkeihin ryhmän perustajalle, ja joka myös you tube kanavaa pitää

Tämä lähti jenkkeihin myös samaiselle ryhmän pitäjälle, joka tykkää nimenomaan Halloween aiheesta 

Ja tämä Skotlantiin, Gothic oli hänelläkin toiveena